Voor elke medische handeling is er geschikte apparatuur nodig

Ziekenhuizen, verplegend personeel en verpleegkundigen in de thuiszorg verlenen patiëntenzorg waarvoor voor elke medische handeling geschikte apparatuur nodig is.

Injecties en monsters zijn gebruikelijke medische ingrepen die bepaalde risico's inhouden, met name op het moment van de ingreep en de verwijdering. Deze procedures mogen alleen worden uitgevoerd door gediplomeerde gezondheidswerkers die gebruik maken van steriele medische apparatuur voor eenmalig gebruik.

Met injecties worden vloeistoffen of geneesmiddelen rechtstreeks in het lichaam van de patiënt toegediend, terwijl een bloedmonster wordt genomen om een mogelijke bloedziekte op te sporen.

Veilige bloedafname systemen hebben als doel het risico op prikaccidenten te verminderen, en dragen zodoende bij aan een veilige werkomgeving van de gezondheidsmedewerker.

Met opvangbakken, zakken en naaldencontainers kunnen naalden en medisch afval gemakkelijk en veilig worden verwijderd voor vernietiging en verbranding. Het doel is besmetting te voorkomen door naalden of snijwonden die ziekten en virussen zoals HIV en hepatitis kunnen overbrengen.

safetymedical bloedafnamemateriaal

Bloedafnamemateriaals

safetymedical naald

Injectie naalden en Veiligheidsinjectienaalden

safetymedical veiligheidsspuiten zonder naald

Spuiten zonder naald, Veiligheidsspuiten met naald

safetymedical poortkathethernaalden

Poortkathether naalden

safetymedical intraveneuze therapie

Intra veneuze therapie

safetymedical perfusie

Naalden en perfusie

safetymedical naaldcontainer

Naaldcontainer

safetymedical gesloten systeem

Gesloten systeem voor manipulatie van geneesmiddelen

Leveranciers

B. Braun Medical

- Onze missie

Wij beschermen en verbeteren de gezondheid van mensen over de hele wereld op een duurzame manier. [Onze visie] Door Sharing Expertise te koppelen aan de kracht van technologie stimuleren wij vooruitgang in de gezondheidszorg. [Onze missie]

- Over ons

B. Braun is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van medische technologie in de wereld. Met meer dan 66.000 werknemers is het niet-beursgenoteerde familiebedrijf een echte partner, die slimme oplossingen ontwikkelt en normen stelt om de vooruitgang in de gezondheidszorg te stimuleren. In 2021 genereerde de B. Braun Groep een omzet van € 7,9 miljard.

BD

Tel: +32 53 720 556 Fax: +32 53 720 549 info.benelux@europe.bd.com https://www.bd.com Erembodegem-Dorp 86 9320 Erembodegem
Contactpersoon: Customer Care +32 53 720 556 info.benelux@europe.bd.com

- Over ons

BD is een toonaangevend MedTech bedrijf met als doel de efficiëntie in de gezondheidszorg en de veiligheid van patiënten en hun zorgverleners te verbeteren. BD biedt innovatieve oplossingen voor het hele zorgspectrum, van research tot diagnose en behandeling.

Hospidex

Tel: +32 16 77 89 31 Fax: +32 16 77 12 40 info@hospidex.eu https://hospidex.eu Grijpenlaan 23 3300 Tienen
Contactpersoon: Customer Care +32 16 77 89 31 info@hospidex.eu

- Over ons

Hospidex reikt oplossingen aan in specifieke domeinen van de gezondheidszorg. Deze oplossingen zijn zowel bedoeld voor eindgebruikers in de thuisomgeving als voor professionals in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, medische speciaalzaken, apothekers, ... Door een uitgebreide staf van medewerkers worden al deze kanalen op een deskundige manier bereikt.
Hospidex is een kennisorganisatie die niet alleen producten aanbiedt, maar vooral “oplossingen” voor problemen waar haar klanten dagelijks mee geconfronteerd worden.
Met een uitvalsbasis in België, Nederland en Frankrijk worden niet alleen deze drie markten bereikt, maar worden activiteiten in heel Europa ondersteund.

MLS

Tel: +32 (0)56 53 11 33 info@mls.be https://mls.be Industriezone Grensland E2, Ringlaan 7 8930 Menen
Contactpersoon: Customer Care +32 (0)56 53 11 33 info@mls.be

Overs ons:

MLS nv werd opgericht in 1986 door Dhr. Verniers Wilmer, en bestaat nu ondertussen 37 jaar.

Jaar na jaar breiden we ons gamma uit alsook ons klantenbestand.

Zo kon MLS uitgroeien tot een stevige onderneming met ondertussen meer dan 75 medewerkers en meer dan 15.000 artikelen.

MLS is reeds verschillende jaren ISO 9001:2015 gecertifieerd. Wij beschikken eveneens over een notificatienummer voor medische hulpmiddelen. Dit is een garantie voor u dat wij medische hulpmiddelen verdelen, opslaan en leveren volgens de strengste normen.

Sarstedt

Contactpersoon: Customer Care +32 3 541 76 92 info@sarstedt.com

- Overs ons

Met ons team van gepassioneerde experts bouwen we langdurige relaties op met alle ziekenhuizen en laboratoria in de Benelux, en leveren we hen elke dag producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit.

Jouw partner voor apparatuur en verbruiksartikelen voor geneeskunde en wetenschap
Sarstedt, een van de wereldwijd toonaangevende aanbieders van laboratorium- en medische apparatuur, ontwikkelt, produceert en verkoopt apparatuur en verbruiksartikelen op het gebied van geneeskunde en wetenschap.
De in 1961 opgerichte onderneming is voortdurend gegroeid en heeft thans 2.600 medewerkers in dienst. De Sarstedt Groep omvat 32 verkooporganisaties en 13 productievestigingen in Europa, Noord-Amerika en Australië. Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Nümbrecht, Noordrijn-Westfalen.

Terumo

Tel: +32 16 39 25 80 Fax: +32 16 39 25 99 terumo.benelux@terumo-europe.com https://www.terumo-europe.com Interleuvenlaan 40 3001 Leuven
Contactpersoon: Customer Care +32 16 39 25 80 terumo.benelux@terumo-europe.com

- Overs ons

Terumo Europe N.V., opgericht in 1971, is een belangrijke speler op de EMEA gezondheidszorgmarkt en dit door het leveren van medische producten en diensten van topkwaliteit. Wij zijn een sterke speler van de Terumo Group door bij te dragen aan innovatie en duurzame groei. Terumo Europe produceert, verdeelt en verkoopt een uitgebreid assortiment aan medische apparatuur in vijf belangrijke business units: Hospital Care Solutions, Life Care Solutions, Pharmaceutical Solutions, Interventional Systems en Cardiovascular Products. Het Terumo Europe EMEA hoofdkantoor en productiefaciliteiten zijn gevestigd in Haasrode (België) met verkoopentiteiten over heel EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).